crepi isolatie

Crepi isolatie

klik hier voor meer info of vrijblijvende offerte

VOORDELEN

  • Crepi isoleert
  • Crepi beschermt
  • Crepi is waterdampdoorlatend
  • Ideaal voor renovaties
  • Lagere energiefactuur

Crepi isolatie

Laat uw buitengevel isoleren met crepi

Iso-comfort is dé specialist voor uw crepiwerken en buitenbepleistering met of zonder isolatie.

De buitengevel van uw woning wordt dagelijks blootgesteld aan de grillen van ons klimaat. Noordgerichte muren leiden onder de koude, zuidgerichte muren worden blootgesteld aan zonlicht en warmte.

Crepi isoleert en beschermt

Gevelbepleistering met crepi is de ideale oplossing om uw gevel te isoleren en te beschermen tegen externe factoren. Bovendien krijg je met crepi een strakke en moderne look, die uw woning opnieuw een fraai uitzicht geeft.
De officiële benaming van crepi is eigenlijk sierpleister met silicone harsen. Silicone pleister wordt altijd aangebracht in 4 lagen met vezelversterkende vochtwerende mortel en wapening. Door het gebruik van PVC hoekprofielen worden corosie (roest) en bruine vlekken uitgesloten.

Crepi met of zonder isolatie

Bepleistering met crepi kan zowel uitgevoerd worden bij nieuwbouw als renovaties. Bij nieuwbouw woningen wordt de isolatie aan de buitenzijde van de woning bevestigd. Vervolgens wordt de crepi bovenop de isolatie aangebracht. Bij gevelrenovatie wordt de crepie rechtstreeks op de oude gevel aangebracht.

Voordelen van crepi

Buitenbepleistering met crepi is ideaal om beschadigde of onaantrekkelijke gevels te verfraaien. Een bijkomend voordeel is een goede bescherming tegen de verschillende weersinvloeden. Crepi is waterdicht, maar tegelijkertijd ook waterdampdoorlatend, waardoor vocht van binnenin de woning zijn weg naar buiten vindt doorheen de gevelbepleistering. Zo heeft u geen last van vochtproblemen.

Door de isolerende eigenschappen van crepi bespaart u op uw energiefactuur en tot slot is deze techniek ideaal om uw woning te renoveren. Na de renovatie ziet uw woning er weer als nieuw uit.

NIEUWS

Minister Bart Tommelein: “Isoleer eerst en vooral de spouw”

Lees meer

©Isocomfort - Webdesign Webspice