Voordelen spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie klik hier voor meer info of vrijblijvende offerte

De voordelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuren laten isoleren is een snelle en doeltreffende oplossing om op energie te besparen. Daarbij is een professioneel geïsoleerde spouwmuur ook goed voor uw gezondheid en voor het milieu.

Alle deskundigen van Iso-Comfort hebben het ATG-certificaat van erkend Supafil installateur.

Alle voordelen van spouwmuurisolatie met Supafil op een rijtje

Bewezen diensten

Al meer dan 20 jaar lang zweren vele installateurs van spouwmuurisolatie bij Supafil. In Groot-Brittannië alleen al zijn 8 miljoen woningen succesvol met Supafil geïsoleerd. Het materiaal kan snel worden ingeblazen en laat geen littekens na op uw gevel.

Constante thermische & akoestische prestaties

Supafil heeft een gedeclareerde lambda-waarde van 0.034 W/mK. Warmte wordt dus goed vastgehouden. En omdat het materiaal niet inzakt, blijven de thermische en akoestische prestaties gedurende de hele levensduur van uw woning constant.

Milieuvriendelijk

Supafil is een inblaaswol vervaardigd uit 80% gerecycleerd glas. Aan het materiaal werden geen chemicaliën toegevoegd, en om de CO²-uitstoot te reduceren, wordt het product in een gecomprimeerde verpakking geleverd. Supafil zelf is 100% recyclebaar.

Waterafstotend & dampdoorlatend

Supafil zorgt ervoor dat alle water dat door uw buitenmuur dringt niet tot aan de binnenmuur reikt. Omgekeerd blijft uw spouw wel ademen. Opgebouwd vocht en waterdamp kan dus zonder weerstand van de binnenruimtes naar buiten vloeien. En maakt u zich geen zorgen: schimmels en bacteriën hebben geen kans op overleven. Zo blijft u gezond wonen.

Uitstekende binnenluchtkwaliteit

Supafil voldoet aan de Indoor Air Comfort Gold Standard van de internationale Eurofins-groep.

Brandveilig

Wat bent u met alle voordelen van spouwmuurisolatie als uw huis afbrandt? Supafil wordt gerekend tot de hoogste brandwerende Euro brandklasse (A1, onbrandbaar). Dus ook als u een ingebouwde schoorsteen heeft, kunt u Supafil laten inblazen.

Meer weten?

Contacteer ons voor al uw vragen over Supafil of voor een gratis offerte.

Vraag vrijblijvend offerte of informatie

NIEUWS

Minister Bart Tommelein: “Isoleer eerst en vooral de spouw”

Lees meer

©Isocomfort - Webdesign Webspice